Τα διαμερίσματα

Ανάλογα με τις ανάγκες σας υπάρχουν 3 τύποι διαμερισμάτων. Κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί για να ανακαλύψετε ποιο σας ταιριάζει καλύτερα, ώστε να έχετε τις πιο αξέχαστες διακοπές από ποτέ!

Τύπος Διαμερίσματος 1 (Nούμερο 5 & 6)

Υπάρχουν 2 διαμερίσματα αυτού του τύπου διαθέσιμα στο ισόγειο. Μπορούν άνετα να φιλοξενήσουν έως και 4 άτομα. Αποτελούνται από ένα κλειστό υπνοδωμάτιο με εσωτερική πέτρινη επένδυση, ένα μεγάλο μπάνιο και καθιστικό με κουζίνα (το πρώτο διαμέρισμα διαθέτει καναπέ για 2 άτομα και το δεύτερο διαμέρισμα διαθέτει 2 μονά κρεβάτια).

Τύπος Διαμερίσματος 2 (Nούμερο 1 & 4)

Υπάρχουν 2 διαμερίσματα αυτού του τύπου διαθέσιμα στον πρώτο όροφο. Μπορούν να φιλοξενήσουν με ευκολία έως και 4 άτομα. Αποτελούνται από ένα κλειστό υπνοδωμάτιο, 2 βεράντες με θέα στο μπροστά και πίσω μέρος της βίλας, ένα μεγάλο μπάνιο με πλυντήριο ρούχων, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και σαλόνι με 2 μονά κρεβάτια.

Τύπος Διαμερίσματος 3 (Nούμερο 2 & 3)

Υπάρχουν 2 διαμερίσματα αυτού του τύπου διαθέσιμα στον πρώτο όροφο. Μπορούν να φιλοξενήσουν εύκολα έως και 3 άτομα. Αποτελούνται από ένα κλειστό υπνοδωμάτιο, βεράντα με θέα, ένα μεγάλο μπάνιο, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και καθιστικό με 1 μονό κρεβάτι.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μενού
Loading...